Ofertă educațională

Copilul tău se afla pe mâini bune, alături de suflete generoase și minți pregătite să îi ofere o educație la cel mai înalt nivel. Ne-am gândit în termeni de calitate la toate aspectele care să îi ofere o experiență educațională deplină.

Educatorii noștri sunt formați și acreditați conform standardelor AMI (Association Montessori Internationale) și se bucură de o reputație impecabilă în lucrul cu copiii.

Tu vei primi rapoarte periodice, în care vei găsi informații complete privind etapa dezvoltării în care se află copilul tău și progresele înregistrate de la ultima evaluare

Materialele didactice sunt autentice, confecționate cu fidelitate după schițele originale ale Mariei Montessori.

Planul de alimentație este conceput în colaborare cu o clinică de nutriție și este atent gândit în acord cu nevoile biologice și de vârstă ale copiilor.

Medicul pediatru va monitoriza lunar sănătatea copilului în cabinetul medical din instituție, care se află sub supravegherea unui asistent medical.

Psihologul pediatru al instituției va face vizite periodice la clase pentru observarea copiilor și consilierea educatorilor.

Echipa noastră organizează întâlniri periodice, ateliere și evenimente cu părinții, pe teme de educație și pedagogie. Te poți aștepta la discuții cu medici nutriționiști, psihologi pediatri, educatori cu experiență și cu alți experți care îți vor pune la dispoziție informații valoroase, pe care nu le găsești la un click distanță.

Poți găsi simplu și rapid informații actualizate pe Kinderpedia. Accesul la platformă îți oferă posibilitatea să consulți oricând orarul copilului tău, meniul săptămânal, calendarul evenimentelor, contractul încheiat cu instituția și alte tipuri de documente utile.  

Facem înscrieri tot timpul anului, în funcție de disponibilitatea la grupa unde doriți să faceți înscrierea. Disponibilitatea locurilor se poate verifica prin completarea formularului de mai jos.

Tarif educațional anul școlar 2024 - 2025:

Program normal – 6480 €

  • 1-3 ani - 8:00 - 13:00
  • 3-6 ani - 8:00 - 13:00

Program prelungit – 7200 €

  • 1-3 ani - 8:00 - 16:00
  • 3-6 ani - 8:00 - 16:00

Program parașcolar – 60 € / lună

  • 3-6 ani - 8:00 - 17:30

Taxe care se achită la prima înscriere

Formular înscriere - 50 €

Se achită la semnarea formularului de înscriere și se deduce scade ulterior din taxa de prima înscrierea și rezervarea locului.

Prima înscriere și rezevarea locului  – 500 €

Se achită o singură dată, la 10 zile după semnarea formularului de înscriere și  reprezintă rezervarea locului în comunitatea Brightivity.

Taxă materiale și întreținere spații  - 400 €

Se achită o singură dată, în ziua de 25 a lunii următoare de la semnarea contractului și este valabilă doar pentru grupa Preșcolari. Reprezintă costul cu o parte din materialele de lucru consumabile și cu îngrijirea spațiilor pe tot parcursul ciclului de școlarizare.

Modalități de plată

Integral în avans
În sistem de 4 rate
- ratele se achită pe 25 iunie, 25 noiembrie;
25 februarie; 25 mai
În sistem de 11 rate - se emite factura lunar.

Politica de reduceri

- Se acordă o reducere de 5% pentru plata integral în avans, în termen de maxim 10 zile de la semnarea contractului educațional;
- Se acordă o reducere de 5% la tariful educațional anual la înscrierea celui de-al doilea copil (frate/sora);
- Se acordă o reducere de 10% la tariful educațional anual începând cu cel de-al treilea copil (frate/soră);
- Nu se acordă reduceri la taxa de prima înscriere, taxa consumabile, materiale și întreținere spații sautarifele pentru excursii și activități extracurriculare

Planul de hrană:

Meniu: 7 euro/zi

Micul dejun, Gustare, Prânz, Gustarea de după-amiază

Hai să ne cunoaștem

Urmează trei pași simpli:

1. Completează formularul alăturat
2. Vom lua legătura cu tine în maximum 48h
3. Programăm vizita
Succes!
Oops! Something went wrong while submitting the form.