Ofertă educațională

Copilul tău se afla pe mâini bune, alături de suflete generoase și minți pregătite să îi ofere o educație la cel mai înalt nivel. Ne-am gândit în termeni de calitate la toate aspectele care să îi ofere o experiență educațională deplină.

Educatorii noștri sunt formați și acreditați conform standardelor AMI (Association Montessori Internationale) și se bucură de o reputație impecabilă în lucrul cu copiii.

Tu vei primi rapoarte periodice, în care vei găsi informații complete privind etapa dezvoltării în care se află copilul tău și progresele înregistrate de la ultima evaluare

Materialele didactice sunt autentice, confecționate cu fidelitate după schițele originale ale Mariei Montessori.

Planul de alimentație este conceput în colaborare cu o clinică de nutriție și este atent gândit în acord cu nevoile biologice și de vârstă ale copiilor.

Medicul pediatru va monitoriza lunar sănătatea copilului în cabinetul medical din instituție, care se află sub supravegherea unui asistent medical.

Psihologul pediatru al instituției va face vizite periodice la clase pentru observarea copiilor și consilierea educatorilor.

Echipa noastră organizează întâlniri periodice, ateliere și evenimente cu părinții, pe teme de educație și pedagogie. Te poți aștepta la discuții cu medici nutriționiști, psihologi pediatri, educatori cu experiență și cu alți experți care îți vor pune la dispoziție informații valoroase, pe care nu le găsești la un click distanță.

Poți găsi simplu și rapid informații actualizate pe Kinderpedia. Accesul la platformă îți oferă posibilitatea să consulți oricând orarul copilului tău, meniul săptămânal, calendarul evenimentelor, contractul încheiat cu instituția și alte tipuri de documente utile.  

Taxa anuală de școlarizare:

Program scurt - 4928 euro

  • 1-3 ani - 8:00 - 13:00
  • 3-6 ani - 8:00 - 13:00

Program normal – 5478 euro

  • 1-3 ani - 8:00 - 16:00
  • 3-6 ani - 8:00 - 16:00

Program prelungit – 6028 euro

  • 3-6 ani - 8:00 - 17:30

Taxe care se achită la prima înscriere

Formular înscriere - 25 euro

Se achită la semnarea formularului de înscriere

Prima înscriere  – 350 euro

Se achită o singură dată, la 10 zile după semnarea formularului de înscriere și  reprezintă rezervarea locului în comunitatea Brightivity.

Taxă materiale și întreținere spații  - 350 euro

Se achită o singură dată, în ziua de 25 a lunii următoare de la semnarea contractului și este valabilă doar pentru grupa 3-6 ani. Reprezintă costul cu o parte din materialele de lucru consumabile și cu îngrijirea spațiilor pe tot parcursul ciclului de școlarizare.

Modalități de plată

  • Integral în avans - se aplică un discount de 10%.

    În sistem de 3 rate - ratele se achită pe 05 septembrie, 05 ianuarie; 05 mai.

  • În sistem de 10 rate - se aplică o creștere a taxei anuale de școlarizare cu 2%. La acestă modalitatea de paltă se achită în avans ultima lună din anul școlar (iulie) cu titlu de garanție.

Politica de reduceri

Le suntem recunoscători părinților care aleg să își înscrie ambii copii la Brightivity și le oferim o reducere de 10% la taxa de școlarizare anuală la înscrierea celui de-al doilea copil.

Planul de hrană:

Meniu: 6 euro/zi

Micul dejun, Gustare, Prânz, Gustarea de după-amiază

Vreau să fiu contactat